Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Zaptivke › Zaptivke, o-ring gumice, o ring prstenovi

Zaptivke, o-ring gumice, o ring prstenovi

 


Prva Petoletka Trstenik


Zaptivke, o-ring gumice, o ring prstenoviKatalog Fabrike ZAPTIVKI

Zas .elementi       Zaptivni kompleti


Program_"PPT-ZAPTIVKE" A.D. obuhvata širok asortiman delova od gume, del kombinacijama: guma-metal, guma-tkanina, guma-plastika i delova od plastičnih materijala.

Najveći i najvažniji deo tog asortimana čine zaptivni elementi i kompleti koji se primenjuju u zaptivanju pneumatičkih, pneumo-hidrauličkih, hidrauličkih i svih drugih uredjaja, sisi instalacija.
Oblik i dimenzije zaptivnih elemenata i kompleta definisani su standardima: ISO, DIN. Standardi i dr. (standardni program) ili crtežima (specijalni program).

Za izradu zaptivnih elemenata, kompleta i drugih delova iz standardnog programa koristi se veliki asortiman materijala. Elastomerni (guma) materijali izrađuju se od svih vrsta ka NBR, CR, NR, MVQ, FPM, EPDM, NR, SBR I ACM (oznaka po ISO 1629) po sopstvenim recepturama. Od termoplastičnih (plastika) materijala prerađuju se i koriste sledeći: PTF POM, PC, PU, PP, i dr. (oznaka po DIN 7728). Ovakav izvor materijala obezbeđuje primenu u gotovo svim oblastima i najrazličitijim uslovima. Primenljivi su kod svih vrste hidrauličkih nafte i proizvoda od nafte, masti i maziva različitog porekla, ulja različitog porekla, kisele i sredine, sredstva na bazi alkohola, voda, emulzije, sredstva za pranje, prehrambena industrije i dr.

Takođe je obezbeđena primena u širokom temperaturnom intervalu: -70°C do +200°C. H zaptivnog materijala i zaptivnih elemenata, kompleta i drugih delova potvrđen je i potvrdom homologacijom a održava kontrolom sirovina i izborom dobavljača, kontrolom proizvoda, kontrolom gotovog proizvoda.

Detalji na linku:
www.sirijus-m.com/Zaptivke/program.htm